Blog

Kennismaking

Kennismaking

Index rij 2 0 comments

Wij komen naar u toe voor een eerste kennismaking en vrijblijvend gesprek. Tijdens deze vrijblijvende afspraak bekijken wij de huidige situatie en kunnen wij uw wensen en mogelijkheden bespreken.

Indien nodig meten wij het perceel in. Wij houden rekening met de architectuur van gebouwen en de samenstelling van uw interieur. Ook de omgeving, zoals het aangrenzende terras van de buren, storende elementen (hinderlijke gevels, straatverlichting ed) en aanwezige, beeldbepalende elementen (bomen, water, het omliggende gebied, mooie doorkijkjes ed) zijn van belang bij het inrichten of ontwerpen van uw groene buitenruimte.

Wilt u graag een persoonlijke kennismaking neemt u dan, geheel vrijblijvend contact met ons op.

Comments are closed.

Leave a Reply