Schanskorven

Schanskorven

Gardeco ‘X-clusief’ richt zich op maatoplossingen.
Hierdoor is het mogelijk om unieke schanskorf-combinaties te maken. Gardeco schanskorven zijn thermisch verzinkt tegen roestvorming. Gerecycled kunststof gaat 10x langer mee dan hout en is onderhoudsvrij.

Door het gebruik van Gardeco schanskorven gevuld met stenen krijgt elk object een robuuste en tijdloze uitstraling. De Yoba steen kleurt¬†goed bij de korf en weert bovendien door zijn hardheid van nature algen en mossen. Het formaat zorgt voor een juiste opvulling. Het gebruikte afwerkingsmateriaal, donkerkleurig gerecycled kunststof, versterkt dit en het is erg duurzaam en milieuvriendelijk. Gardeco – stoer, sterk en steengoed…

De Oosterse Watertuin kan u uitstekend adviseren bij de aanschaf van schanskorven en vervolgens ook het plaatsing ervan op zich nemen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Schanskorven

Plantenscherm

Gardecokorven en stenen maken dit scherm tot een bijzonder geheel. De schermen zijn goed te gebruiken als afscheiding in de tuin daar ze met een vernuftig koppelsysteem aan elkaar te verbinden zijn. Je kunt er natuurlijk ook bijvoorbeeld je “Kliko” achter zetten.

Schanskorven

Hoekelement

De robuuste Gardecokorven dragen de planken. Kan naar eigen fantasie aangepast worden. Wat maar mooier gevonden wordt kan worden besteld. Tafeltje of plantenbak! Natuurlijk kan er ook een u vorm van gemaakt worden.

Schanskorven