Projectbeplanting

Een groene woonomgeving is gezond. Groen doet mensen sneller herstellen van stressvolle situaties – zelfs het uitzicht op groen heeft een positief effect

De aanwezigheid van planten en bomen heeft op verschillende manieren een positieve invloed op mensen. Planten brengen een prettige, herkenbare sfeer in uw woon- en werkomgeving.
Een onpersoonlijke werkplaats, een saaie kamer, lange gang of sober trapportaal krijgt een extra dimensie door toevoeging van planten en plantcombinaties. Een verbetering van de kwaliteit van het binnenmilieu, met name de luchtkwaliteit, maar ook de belevingskwaliteit en de rustgevende invloed van planten, heeft invloed op uw gezondheid.
Planten brengen een prettige, herkenbare sfeer in een gebouw, die door de werknemer als door de bezoeker als positief wordt gewaardeerd.
De onpersoonlijke werkplaats, de wat saaie kantoorkamer, lange gang of sobere trapportaal krijgen een extra dimensie door de toevoeging van planten en plantcombinaties.

Groene eilanden in uw kantoorpand d.m.v. potten en bakken. Deze zijn zeer geschikt om een scheiding aan te brengen tussen een loopgebied en zitplek, leestafel, vergadertafel of werkplek, zonder dat dit de ruimtelijke beleving van het gebouwdeel aantast. Kleur, vorm, afmeting van pot en plant en de onderlinge afstand tussen de planten bepalen het uiteindelijke effect.

Kantoor (dak)- tuin als visitekaartje voor uw bedrijf; werkplek in de open lucht; lunchplek;

Heeft u vragen of wenst u advies omtrent een specifiek product of een levering op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons