Tuinaanleg

Tuinaanleg

Droomt u ook van een mooi aangelegde tuin, waar de tuin als verlengstuk van uw woningdient? De droomtuin, waar elk seizoen zijn eigen karakter krijgt?

Ook voor het professioneel aanleggen van uw tuin bent u bij De Oosterse Watertuin aan het juiste adres. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning.
Wij beschikken naast de gedegen opleidingen, over veel ervaring op het gebied van tuinaanleg. Uw tuin wordt na de voorbereidende fase door een enthousiast en vakkundig team met modern materiaal aangelegd. Alle aspecten worden in eigen beheer of in samenwerking met vakkundige bedrijven uitgevoerd.

Voor specifieke diensten, zoals elektra, het plaatsen van een zwembad, de aanleg van een (zwem)-vijver, de opbouw van een veranda-, tuinhuis- of carport onderhouden wij goede contacten met gespecialiseerde bedrijven. Alle overige werkzaamheden zoals grondwerk, sierbestrating, verlichting, het plaatsen van schuttingen, constructie van watermuren, het leveren en aanbrengen van planten en bomen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

U bent verzekerd van vakmanschap en een optimale flexibiliteit.

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van particuliere tuinen, de inrichting van uw dakterras of interieurbeplanting

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.