Kunstgras

Kunstgras

De Oosterse Watertuin levert verschillende kunstgrassystemen. Al deze producten zijn geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en sierwaarde.

Voor particuliere tuinen, balkons, terrassen en perken is er nu een alternatief voor natuurgras. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een tuin met veel of weinig zon. Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of heeft u genoeg van het intensieve onderhoud aan uw gazon? De vele voordelen maken de stap naar een fantastisch groen uitzicht betrekkelijk klein. Nooit meer maaien, besproeien, kantjes knippen, bemesten, verticuteren, beluchten of onkruid wieden. U kunt genieten, het gehele jaar door, van een strak groen gazon zonder al het bijbehorende werk te verrichten.

Kunstgras behoudt het hele jaar door de groene uitstraling van natuurgras. Het moet niet meer besproeid, gemaaid en bemest worden. Daardoor is het in principe onderhoudsvrij en daardoor ook kosten- en tijdbesparend. Kunstgras is heel geschikt voor diverse toepassingen. (Overheid)-instellingen, bedrijven of sportverenigingen: de mogelijkheden zijn oneindig, zoals middenbermen, rotondes, bedrijfsgazons, plantsoenen, perken … Synthetisch gras heeft een mooi esthetisch aspect. Door het gemakkelijk en veilig onderhoud (zonder chemische producten) heeft het ook een milieuvriendelijk karakter.

Kunstgras kopen is een weloverwogen investering voor een sportvereniging of gemeente. De trend van kunstgras zet zich door van sportveld naar toepassingen zowel indoor als outdoor.
Daar komt bij dat kunstgras tegenwoordig bijna niet van natuurgras te onderscheiden is. Ideaal voor bijvoorbeeld gemeenten, maar ook voor particulieren. Gemeenten willen graag dat wegen, rotondes en industrieterreinen een groene uitstraling hebben, maar tegelijkertijd willen ze weinig onderhoud.
DĂ© oplossing voor dit probleem is het plaatsen van kunstgras in buitengebieden.

Heeft u nog vragen ? Neem dan hiervoor contact met ons op.